
Restaurant-Roger gir stafettpinnen videre til Monica

GLEDER SEG TIL FORTSETTELSEN: Monica Larsen (44) tar over hele aksjepotten for Restauranten AS. Foto: Stian Ormestad.

Les også:Smilefjes til Restauranten.
Roger Noren (53) fra Revetal har jobba på Restauranten på Revetal siden oppstarten i 2004, og siden 2011 har han vært daglig leder og eier sammen med Torbjørn Lia.
SMILEFJES: Det har vært moro å være med på Restaurant-eventyret gjennom femten år, men nå er det på tide å gi seg, mener sjefen sjøl fram til nyttår, Roger Noren (53). Foto: Stian Ormestad.

Monica har den rette driven
– Du veit, det har lett for å gå i den samma tralten når du har vært på en plass for lenge. Da blir det ikke så lett å finne på nye ting.
– Nå er det på tide å gi stafettpinnen videre, og Monica har den rette lysta – og driven.
SOM PLANLAGT: Julebordsesongen og alle andre eventer og konserter blir arrangert, akkurat etter planen. Foto: Stian Ormestad.

Små forandringer vil skje
Roger har alltid hatt trua på Monica, og veit at «Rangen» er i trygge hender.
Den absolutte makta over «Rangen» skal hun ikke bruke til annet enn å la det aller meste bli som før for gjestene. Alt går som normalt videre, med event, konserter, lag og ikke minst julebord med juleshow fram til jul.
– Folk vil ikke merke så mye til et nytt eierskap, men det blir noen forandringer over tid. Vi tar noen små steg, og det første er nye og bedre stoler, forteller Monica.
Roger: – Vemodig, men riktig
ÅPNE DØRER: Roger Noren og kjæresten Cathrine Bøhle arrangerte julaften for alle på Restauranten et år. Foto: Stian Ormestad.

– Det er jo en ære å få den tilliten av Roger. Det er litt av en mulighet, og jeg var ikke i tvil om å gripe den, forteller Monica til ReAvisa. – Jeg er veldig tent på oppgaven!
– I dette faget jobber du mye, og du jobber da andre har fri. I tillegg er det ikke bare-bare å drive for seg sjøl. Det tar på, over så lang tid. Nå skal jeg ha mer tid med familien, og nå har jo Cathrine (Bøhle, Rogers kjæreste, red anm) blitt valgt inn i kommunestyre for nye Tønsberg, så da kan jo ikke jeg jobbe dag og natt.
SOM PLANLAGT: Za-Zaa-rocken 2. juledag blir arrangert på «Rangen», helt etter planen. Foto: Stian Ormestad.

Siste sprell på «Rangen» før eiereskiftet blir Za-Zaa-rocken 2. juledag. Da skal Roger få en festfinale på jobben han har elska fram i femten år, med fullt trøkk og fullt hus.
Små marginer
Resultat før skatt har gått fra et lite overskudd i 2016, til å gå i null i 2017, til et underskudd i fjor. Marginene er små, men 15 år med Restaurant-drift viser at det javnt over er fullt mulig å få det til å gå rundt på Revetal.
Restauranten AS ble starta opp i 2004, og har i dag åtte – ni ansatte totalt, fordelt på alt fra fulle stillinger til deltid, helge- og kveldshjelp.
FULL FART: Lokalavisa fikk såvidt klart å samle de to på jobb torsdag formiddag, mens restauranten var full av folk og kjøkkenet gikk på høygir. Restauranten er et populært innslag på Revetal. Foto: Stian Ormestad.
