
I dag åpna sushi’n på Revetal: – Nam, nam – delicious!
SUSHITAKE: Den lenge varslede sushi-resturanten på Revetal er endelig åpna, i dag den siste tirsdagen i november 2022. Foto: Emma Sofie Gulbrandsen.

Sjekk også:Julehjertene er et stort savn – skolene tar utfordringa.
I dag åpna SushiTake på Re-torvet.Hjørnet ble allerede i september i fjor pryda med en plakat: «Her kommer det sushi på nyåret».
Et etterlengta tilbud
ÅPNINGSDAG: Avdelingsleder Jessica og SushiTake-sjef Shang er helt rå på sushi. Foto: Emma Sofie Gulbrandsen.

SushiTake har tolv avdelinger i landet, og det kommer bare flere og flere til. De fleste avdelingene ligger i Oslo og her i Vestfold-området. Her er etterspørselen stor, forteller Shang.
På Revetal er det Jessica som er avdelingsleder.
Veldig mange innom
NAM, NAM: Achaius Estalius og Christie syntes det er «delicious»! Foto: Emma Sofie Gulbrandsen.

At en SushiTake-restaurant åpner ved en Meny-butikk, som her i Re, er en velutprøvd greie – og Shang har gleda seg veldig til planene på Re-torvet skulle bli realisert.
To av de mange som har vært innom i dag er Christie og Achaius Estalius.
Moro med nye og spennende ting
Achaius har aldri spist sushi før, og Christie som er på Re-besøk ville at de skulle spise det sammen før hun skal hjem til California i morgen.
Det forteller flere som tester ut Revetals ferskeste tilbud på matfronten på åpningsdagen.
«Hemmelig» oppskrift
En av mange «hemmeligheter» bak SushiTake-suksessen er at de bruker bare fersk og hel laks, i stedet for fileer, røper sushi-kokkene som er i full sving.
Du finner SushiTake der Posten var tidligere på Re-torvet.
NYSGJERRIG: Flere kommer og kikker, dette vekker nysgjerrigheten hos mange. Her er naboene på Re cafe borte og kikker over det ferdigproduserte utvalget. Foto: Emma Sofie Gulbrandsen.
