Annonse
Annonse
I dag åpna sushi’n på Revetal: – Nam, nam – delicious!

I dag åpna sushi’n på Revetal: – Nam, nam – delicious!

Annonse
Annonse
Emma Sofie Gulbrandsen
Emma Sofie Gulbrandsen
Annonse
Annonse

SUSHITAKE: Den lenge varslede sushi-resturanten på Revetal er endelig åpna, i dag den siste tirsdagen i november 2022. Foto: Emma Sofie Gulbrandsen.

Sjekk også:Julehjertene er et stort savn – skolene tar utfordringa.

I dag åpna SushiTake på Re-torvet.Hjørnet ble allerede i september i fjor pryda med en plakat: «Her kommer det sushi på nyåret».

Et etterlengta tilbud

ÅPNINGSDAG: Avdelingsleder Jessica og SushiTake-sjef Shang er helt rå på sushi. Foto: Emma Sofie Gulbrandsen.

SushiTake har tolv avdelinger i landet, og det kommer bare flere og flere til. De fleste avdelingene ligger i Oslo og her i Vestfold-området. Her er etterspørselen stor, forteller Shang.

På Revetal er det Jessica som er avdelingsleder.

Veldig mange innom

NAM, NAM: Achaius Estalius og Christie syntes det er «delicious»! Foto: Emma Sofie Gulbrandsen.

At en SushiTake-restaurant åpner ved en Meny-butikk, som her i Re, er en velutprøvd greie – og Shang har gleda seg veldig til planene på Re-torvet skulle bli realisert.

To av de mange som har vært innom i dag er Christie og Achaius Estalius.

Moro med nye og spennende ting

Achaius har aldri spist sushi før, og Christie som er på Re-besøk ville at de skulle spise det sammen før hun skal hjem til California i morgen.

Det forteller flere som tester ut Revetals ferskeste tilbud på matfronten på åpningsdagen.

«Hemmelig» oppskrift

En av mange «hemmeligheter» bak SushiTake-suksessen er at de bruker bare fersk og hel laks, i stedet for fileer, røper sushi-kokkene som er i full sving.

Du finner SushiTake der Posten var tidligere på Re-torvet.

NYSGJERRIG: Flere kommer og kikker, dette vekker nysgjerrigheten hos mange. Her er naboene på Re cafe borte og kikker over det ferdigproduserte utvalget. Foto: Emma Sofie Gulbrandsen.

Bakgrunn:Sjekk hva som kommer her: – Dette blir helt rått!

Sjekk:– Om vi skal bytte navn på Re-torvet? Det skjer ikke!

Les mer om lokalt næringsliv i Re.

Annonse
Annonse

ReAvisa - lokalavisa for Re; Revetal, Ramnes, Våle, Vivestad, Undrumsdal og Fon


Avisa er gratis å lese på papir og nett. ReAvisa legges der folk møtes, du finner den i avisstativ på butikker, bensinstasjoner, spisesteder
og arrangement i Re. Opplaget er 3.000 / 6.000. Avisa blir godt lest, på venterrom, kafeer, og så videre. Nettavisa oppdateres javnlig og har i snitt over 6.000 lesere i uka - 27.211 brukere sist måned.

Vi lager ReAvisa:
Stian Ormestad, skrivende redaktør - Stian@ReAvisa.no
Håkon Westby, seniorfrilanser - Hakon@ReAvisa.no
Ledig engasjement som ungdomsfrilanser - ta kontakt

Tips om gode Re-saker!
Tips@ReAvisa.no

ReAvisa jobber etter Vær Varsom-plakaten for god presseskikk.

Vil du bidra?
ReAvisa er gratis å lese på papir og nett. Avisa er annonse- og folkefinansiert.
ReAvisa-vippsen er 54 02 82, ReAvisa-kontoen er 1506.09.87979.
Merk gjerne innbetaling med “gave”.

Annonse?
E-post: Annonse@ReAvisa.no så kan vi gi et godt tilbud.
Utgiver: Ormis Media AS.