
Nå åpner Milan: – Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med bygda

– VELKOMMEN! Milan Milenov Milanov (48) tar i mot sine aller første gjester til Bella Vista Revetal i dette sekund. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Bakgrunn:Ny driver klar i de gamle Restauranten-lokalene.
Milan Milenov Milanov starta opp den første Bella Vista-restauranten i Holmestrand for fire år siden og nå er han klar med den tredje i rekken på Revetal.
Første åpningsdag
SISTE INNSPURT: Kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran leier ut lokalene på vegne av Revetal Invest AS. Han trår til og hjelper til med plakater i siste innspurt før åpning. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Det blir litt fingermat fra start, som en buffet, forteller Milan til ReAvisa. Så klokka 17.00 blir det ala carte, med bra med bordbestillinger allerede fra første åpningsdag.
48-åringen bryter litt på svensk, og beklager det. Han bodde flere år på andre sida av riksgrensen, før han flytta til Norge i 2010.
God service er førstepri
– Kommer det flere enn 50 – 60 personer, da har vi et problem, forteller Milan. Han understreker hvor viktig det er å booke bord. Spesielt på et lite sted som Revetal.
– Da kan vi dimensjonere mat, antall ansatte, og vi kan sørge for den servicen vi kan regne med av kombinasjonen Bella Vista og Revetal.
– Se på den menyen, a’
NY PROFIL: Bella Vista-skilt henger nå på Revetal, som det allerede gjør i Holmestrand og Horten. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Milan mener en restaurant på Revetal har livets rett, tross tjue år med varierende hell når det gjelder bånnlinja. Det er mange som bor her, og det er mange som bruker Revetal – kunder kommer langveisfra, Re-torvet er veldig populært.
Milan leier lokaler av Revetal invest AS, ved kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran. Han hjelper til i siste innspurt med å henge opp plakater.
Den fødte optimist
De blir seks ansatte på Revetal, med en daglig leder fra bygda, Egon Bjune. – Det må gjerne bli flere, det kommer an på hvor mye Re-folket bruker restauranten. Det skal ikke stå på oss, vi satser skikkelig, forsikrer Milan.
Systemene er oppe og går
NY PROFIL: Bella Vista-skilt henger nå på Revetal, som det allerede gjør i Holmestrand og Horten. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Lunsj har vært viktig for de tidligere driverne i Restauranten-lokalene, og noen har nok satsa mest på det og mindre på middag. Milan forteller at nå blir det satsa på begge deler. Pluss take-away.
– Vi kjører på
Menyen består av pizza og annen italiensk mat og norsk mat. Åpningstidene blir fra klokka 10.00 mandag til lørdag, søndag åpner dørene klokka 12.00. Stengetid blir klokka 21.00 i ukedagene, klokka 22.00 lørdag.
Åpent hus ut hele mars
– VELKOMMEN! Milan Milenov Milanov (48) tar i mot sine aller første gjester til Bella Vista Revetal i dette sekund. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.

Så fort snøen er borte, den smelter fort nå om dagen, skal Milan få orden på uteserveringa. Han gleder seg til vårsola dukker opp. Enn så lenge henger kulda litt i, og Milan tilbyr en gratis kaffikopp å varme seg på til alle som stikker innom.
– Det er ikke et salgstriks, det må du få med: Du må ikke kjøpe noe, for å få en kaffe. Du kan bare komme og slå deg ned og få en gratis kopp kaffe. Det gjelder ut hele mars-måned.
Bli kjent med bygda
– Dette er ikke noe vi gjør for å selge masse, det er bare for å bli bedre kjent med stedet vi skal drive på. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med bygda.
– Første steg på veien er å bli kjent. Så velkommen innom, alle og enhver!
SISTE INNSPURT: Kjøpmann og sentrumsutvikler Martin Gran leier ut lokalene på vegne av Revetal Invest AS. Han trår til og hjelper til med plakater i siste innspurt før åpning. Foto: Stian Ormestad, ReAvisa.
