
Revetaldagene: – Kom og lek, smak og bli underholdt!

NAM, NAM! Ken Morten Gundersen fra Gilde delte ut smaksprøver på ei ny grillpølse for fjoråret: Løkgrillpøse. Den falt i smak hos Aase Teien, Helge Hoel og Marit Hoel under Revetaldagene i fjor. Foto: Håkon Westby.

Mimre?Se bilder fra Revetaldagene i fjor!
Revetaldagene braker løs torsdag 28. juni, fortsetter fredag 29. juni og lørdag 30. juni. Det forteller senterleder Tom Bøyesen til ReAvisa:
TIVOLI! Det rigges til Revetaldager – også tivoliet tar form på Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Tivoli alle dager!
Det blir også et talentshow der lokale barn og ungdommer underholder utenfor Restauranten. Og apropos Restauranten:
Det blir after work sommeravslutning der fredag 29. juni. Roger Noren på Restauranten forteller at tilbudet har vært en suksess med fulle hus på nyåret og gjennom vårparten. Dette blir siste after work før sommeren.
Ei innholdsrik (lang)helg
Lokale foreninger, leverandører og butikker av mange slag vil vise seg fram i løpet av helga, blant annet Jernia Revetal som tar sommerklippen på grasset i Revetalparken med sine robotklippere, forteller Morten Kjølstad ved Jernia Revetal.