
Monica er tilbake på Restauranten: – Veldig digg!

Leder: – Vi holder koken, også i disse korona-tider.
Fra og med i dag, mandag 27. april, holder Restauranten på Revetal dørene åpne igjen.
RESTAURANTEN-SJEF: Monica Larsen permitterte hele staben da korona-krisa slo over oss. Nå starter Restauranten på Revetal forsiktig opp igjen. Foto: Privat.

Riktignok med reduserte åpningstider, fra klokka 11.00 – 15.00.
– Digg å være på jobb igjen!
Etter halvannen måned stengt i dissekorona-tiderer det digg å være på jobb igjen, forteller Restauranten-sjefen til ReAvisa.
Vasker og desinfiserer til punkt og prikke
Det er en del hensyn som må tas, for at Restauranten kan holde oppe:
– Vis hensyn og hold avstand, og betal helst med kort, er oppfordringen til gjestene.
Monica på sin side vasker og desinfiserer til punkt og prikke, i samråd med veilederen for serveringssteder.
Les også:Slik møtte lokalt næringsliv korona-krisa.
Les også:Frisørene åpner igjen: – Det vil bli litt dyrere.
Les mer omRestauranten på Revetal i ReAvisa-arkivet.
TØFFE TIDER: Korona-krisa førte til at Restauranten har holdt stengt i halvannen måned. Monica Larsen permitterte hele staben, og fortalte at det ikke var starten hun hadde drømt om som fersk Restauranten-sjef. Arkivfoto: Stian Ormestad.
