
Møt de nye pizzabakerne på Revetal!

UTVIDER SORTIMENTET: Anette Sperre og Lene Alfredsen Kjønnerød ved Circle K Revetal. Foto: Stian Ormestad.

Les også:– Mer mat og mindre bil. Det er den veien det går, veitu.
– Det er så stas!, sier en strålende fornøyd Lene Alfredsen Kjønnerød ved Circle K Revetal om det nye påfunnet. Torsdag 19. april klokka 11.00 serveres den første pizzaen her.
MYE SOM SKAL PÅ PLASS: Plakater, instagram-oppdateringer, ingredienser, en ny strømkurs, og så er pizzabakinga i gang! Foto: Stian Ormestad.

20 prosent av omsetningen er mat og drikke
Det er ikke noe nytt at det serveres mat og drikke på bensinstasjoner, heller ikke pizzastykker. Men hele pizzaer laget fra bunnen av er noe nytt her på Revetal.
Ideen er rappa fra Circle K Andebu, der det har blitt en suksess. Her i Re konkurrerer de ferske pizzabakerne på Circle K med flere allerede etablerte aktører: Pizzavera på Brår, Revetal gamle stasjon og Restauranten på Re-torvet.
Vil være en møteplass i framtida også
– Dette er helt klart enda et trekk for å posisjonere seg for framtida, forteller Lene. Antall elbiler øker, og drivstoffsalget vil med det gå ned.
Lene, Anette og resten av Circle K-gjengen på Revetal står klar for å steike pizzaer til alle som vil ha – fra og med torsdag klokka 11.00.